Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ik hou van holland tv gids

Ik hou van Holland. Gisteravond zaten er zelfs 949000 kijkers voor de buis.

Calameo Tvfilm 19 2022
Calameo Tvfilm 19 2022

Uitzending van Ik Hou van Holland gemist.

. Lees ook 606000 kijkers zien stikzenuwachtige Rob Kemps debuteren. Ik Hou Van Holland is vanaf 3 september te zien op SBS6. Diverse spellen en heel veel oer-Hollandse gezelligheid. Daarmee is Ik hou van Holland het best bekeken programma om half negen s avonds.

Ik hou van Holland heeft door de seizoenen veel ronden gehad. I love Holland is a Dutch game show presented by Linda de Mol. Bekijk deze aflevering van Ik Hou van Holland hier terug. Luister ook naar de AD Media.

Dit knippen we eruit video Bekijk deze video. Jordy Huisman van KrisKross Amsterdam en Natasja Froger. It is broadcasting during prime time on Saturday nights on RTL4. Grote winnaar gisteravond was NPO 1 met Ik Vertrek XL dat programma was goed voor 12 miljoen kijkers.

Sanderr Huismanm ook van KrisKross Amserdam en Britt Dekker. Daarmee is Ik hou van Holland het best bekeken programma om half negen s avonds. André van Duin op NPO 1 wordt verslagen die met. Met een gebrek aan publiek kampt zijn nieuwe programma Ik Hou van Holland IHvH zeker nietWaar het wel al een tijdje aan schort is pit.

The show tests Dutch celebrities. Dit keer geen gierende Linda de Mol voor een uitzinnig publiek met de driekleur op de wang en zes kilo Emmentaler op het hoofd. Bekijk hier alle videos en artikelen van Ik Hou Van Holland. Ik hou van Holland English.

André van Duin op NPO 1. In deze familiespelshow nemen teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Leo Alkemade het met. RTL4 verving het programma al in. Alle fragmenten uit deze uitzending Rob Kemps blundert op Nederlandse tv.

Seizoen 3 - Aflevering 8 van 8 In het team van Jeroen zitten. Een tv-fragment met een bijbehorende vraag alle seizoenen 2x per. Omdat zij nog niet heel. Gisteravond zaten er zelfs 949000 kijkers voor de buis.

Net als vorig seizoen zijn Jeroen van Koningsbrugge en Leo Alkemade de teamcaptains. In het team van Leo zitten. Ik Hou Van Holland.

Ik Hou Van Holland
Ik Hou Van Holland
Ik Hou Van Holland
Ik Hou Van Holland
N0zbmpe 6mk4am
N0zbmpe 6mk4am
Ik Hou Van Holland
Ik Hou Van Holland
De Tv Gids Van Vandaag Tvgids Nl
De Tv Gids Van Vandaag Tvgids Nl

Post a Comment for "ik hou van holland tv gids"